Result UiTM day.

5:47:00 PM Sally Samsaiman 6 Comments

Assalamualaikum...
kesinambungan daripada entry Hello August!...sally ada cerita tentang hari ni merupakan hari dapat result...nak kata sedih pun tak...nak kata happy pun tak...mungkin cuma bersyukur sebab semua subject lulus...tapi tak mencapai expectation sally....tapi yela..nak buat macam mana...usaha pun tak banyak...tapi tak boleh nak jadikan alasan kan...benda dah jadi pun...cuma agak kecewa sikit sebab tak dapat melepasi 3.00 semester ni...habis jatuh CGPA sally....sedihnya! langsung takde mood jadinya hari ni...nak menangis pun dah takde airmata :(

You Might Also Like

6 comments:

  1. Sally, sabar ya. Jadikan result kali ni sebagai pembakar semangat untuk dapatkan result yg bagus next sem nnt ya. All the best dear

    ReplyDelete
  2. takpe sally... cuba lagi next sem ya :)

    ReplyDelete
  3. jangan sedih ya adik sally.. adik dah berusaha yang terbaik.. mesti ada hikmahnya diberikan result begitu, mungkin adik kena lebihkan sedikit usaha.. akak doakan semoga adik akan berjaya dapat CGPA yang bagus di akhir pengajian nanti, masih ada lagi next semester untuk adik buat yang terbaik..

    ReplyDelete
  4. salam ramadhan dan selamat hari raya dari bunda..

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum...sally,

    sally jgn cepat putus asa k...ganda kan usaha k, usaha tanga kejayaan.. jatuh dan bangun adalah asam garam dalam kehidupan maupun pelajaran...k

    no pain, no gain...

    mselim3

    pls: mselim3 pernah mengalami situasi sama,.."orang yang belajar ialah orang belajar daripada kesilapan" .

    Dengar kata2 nie... gagal sekali bukan bererti gagal selama2 nyer.. berundur bukan pengecut atau penakut..tetapi berundur utk mengatur strategik...k

    Bangun2...k.. 'selamat beramal'

    ReplyDelete
  6. jgn berhenti untuk berusaha demi meraih kejayaan!!! cayokkkkkkk!!!

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!