Open House Malam .

11:30:00 AM Sally Samsaiman 4 Comments

Assalamualaikum....
Malam kejadian ialah hari selasa...tapi sebab dorang ni lambat up kan gambar kat fesbuk...lambat la sally update..nak buat camne...awak kan takde semakfong..hehehe...mengharap la kat budak-budak yang ada semakfong tu ambik gambar..heee~
Syawal..nama tuan rumah...sempena menyambut Syawal,Syawal pun buat la open house..hahaha...sally pulak yang pening camni...okay laa...Syawal ni one of sally punya class mate masa form 4 and form 5...even kitorang dah satu sekolah dr masa sekolah rendah lagi...setiap tahun dia mesti akan buat makan-makan...hehehe..biasa laa...bila dah jarang-jarang jumpa ni...this will be the best opportunity utk kami...even dia buat waktu malam..gagah jugak pergi sbb rindu dengan ex-class mate and ex-crush..oppsss..hahaha..
dalam gambar agak ramai...sebab ada campur kelas sebelah sekali...masa sekolah dulu...ada 2 kelas je kat blok A..blok femes konon kelas pandai..hahaha...so,weollsss agak rapat to one another....lagi-lagi budak laki...sebab dorang kan selalu main bola sekali....tp sayang ada yang tak dapat hadir...
Korang! hopefully persahabatan kita semua akan kekal sehingga ke Syurga :)

You Might Also Like

4 comments:

  1. huntungla ade excrushh huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. kak sally skola mana dulu. Nad rasa akk senior Nad hehe

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!