Next : Hazwan Hairy & Farisha dan Wid

10:08:00 AM Sally Samsaiman 5 Comments

Assalamualaikum..
hah! tak pasal-pasal..pagi-pagi jumaat lagi dah naik nama depa kat atas ni...hehehe...actually nak bagitau kad raya daripada dorang dah selamat sampai kat sally...ni merupakan kad raya kedua dan ketiga yg sally dapat untuk tahun ni...yang pertama daripada Ejulz..
 
kad kedua daripada blogger Hazwan Hairy...sebab jadi antara pengomen tegar dia di blog...serius..masa first time follow dia..rasa macam mamat ni poyo gila...tapi betul la...first impression tak semestinya betul...and please..please...don't judge a book by it's cover...sekarang sally dah kamcing kot dengan dia! hehehe..ye ke HH??
kad ketiga datangnya daripada Farisha & Wid..kad ni sally dapat masa join Santai GiveAway Kad Raya 2013 by F & W...Pada mulanya sally tak menang pun...tapi disebabkan sally terperasan ada 1 nombor yg ter double entry...so, sally la yang dapat kad raya ni..hehehe...happy! *_*

ohh pehliss...sally memang excited sikit bila dapat kad raya...apatah lagi duit raya...eh?

You Might Also Like

5 comments:

  1. serronok bila dapat kad rya kan..memandangkan sekarang ni budaya nak hntr kad raya ni dh makin bkurangan sebab semuanya lebih senang pakai instant messenger, sms..

    ReplyDelete
  2. woaaa hehe best2 dpt kad raya :D

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!