Mencari Pelamin Tunang & Photographer.

4:26:00 PM Sally Samsaiman 7 Comments

Assalamualaikum...
baru je selesai dengan majlis abang sally...sekarang sally kena jadi E-Day planner untuk kakak sally pulak...alahai...nasib la ada kakak saorang je..kalau idok..? mau meroyan sally..hahahaha...skrg belum start sem baru lagi...so, masih belum ada masalah nak cari-cari ni...tapi yang menjadi masalah ialah kita mencari utk orang...so,jadi mcm susah sikit...pada mata kita nampak cantik..pada mata tuan punya badan..?
kalau korang ada contact or korang nak suggest orang yang buat pelamin atau photographer..atau kedua-duanya sekali...sally harap boleh la komen...pastu kasi link sekali tau...sayang korang!!

You Might Also Like

7 comments:

  1. Nad mmg tak tau spa wat huhu tak leh tlg kak sally >.<

    ReplyDelete
  2. akak ingatkan sally tadi, teruja jap... btw... selamat berjaya dalam pencarian ye adik...

    ReplyDelete
  3. sally tinggal mana ?
    kut2 ada member2 amal yg dekat boleh jd photographer ke

    ReplyDelete
  4. wah.nanti boleh la carikan tok yaya pulak ^_^

    ReplyDelete
  5. jemput tengok :)

    http://deanzofqphotography.blogspot.com/

    https://www.facebook.com/aizuddinidrisphotog

    ReplyDelete
  6. Salam, sy photog. kalau perlukan khidmat photog boleh contact sy.

    https://www.facebook.com/aizuddinidrisphotog?ref=hl

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!