Thursday, August 29, 2013

Khamis yang kosong .

Assalamualaikum...
tajuk entry...kosong..kosong..kosong...macam lagu Najwa Latif tu...sebab sally sorang je ada kat office ni..bos banyak pun...sorang demam...dua orang kat site...Dato' tgh jadi wakil rakyat tgk projek MRT kat Cheras......
Total 6 orang staff dekat division atas ni...2 orang bercuti...yang lagi 2 orang ke Damansara untuk hantar tender...office manager ada dalambilik dia...so, sally bersendirian di dalam office ni...aishh...dah macam ape dah...cakap sorang-sorang..pandang kiri kanan takde orang....sedihhh hati kita!!
ok laa....nak sambung buat kerja...nak kurangkan hati yang lara...buat kerja sambil layan lagu...CNBLUE!

5 comments:

  1. kosong kosong ... nyanyi sikit hehe

    ReplyDelete
  2. jomlah main terjah2..seronok kalau xde orang kat opis...aman skit..hehehe

    ReplyDelete
  3. pandang kiri kanan dinding lain kali bawak kucing datang office

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!