Hello August!

10:24:00 AM Sally Samsaiman 9 Comments

Assalamualaikum...
Semalam langsung tak sempat nak update blog...tapi sempat jugak la jenguk-jenguk entry korang....ada yang sally baca tanpa tinggal jejak..maaf la ye..kejar masa!
Hari dah masuk bulan Ogos...lagi seminggu je untuk kita Raya kan..? tapi sally seram sikit bila dah masuk bulan Ogos...sebab ape..? sebab dijangkakan result untuk semester 2 UiTM PJJ akan diumukan sabtu ni...sabtu ni! 3 Ogos! OMGeee...tak boleh ke kasi result lepas raya..buat hilang mood raya kot!
Tapi takpe la kot..lepas raya ke sebelum raya..tetap juga result tu tak berubah kan..? tapi sem ni memang tahap keisauan tu sangat tinggi..sebab masa final exam tu sally tgh busy siapkan majlis perkahwinan abang sally...lepas tu sem ni asyik study sorang je...sebab tak sempat nak gather dgn classmate utk buat study group!
Korang doakan la sally dapat keputusan yang baik ye..tak cemerlang pun takpela...sebab deserve dengan kadar usaha sally kan...?

You Might Also Like

9 comments:

  1. good luck... semoga Sally mendapat keputusan cemerlang :D

    ReplyDelete
  2. good luck. dah dpt result bole share.. ^^

    ReplyDelete
  3. MOga Sally berjaya dapat result yang baik :)

    ReplyDelete
  4. Insha'Allah cemerlang sis Sally. Good luck dear :)

    ReplyDelete
  5. akak doakan semoga sally dapat keputusan yang baik ya.. :D

    ReplyDelete
  6. result sy dah tau smlm..all the best sally..

    ReplyDelete
  7. mudah-mudahan dapat yang terbaik.. =)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!