Blue Moon 2013 CNBLUE World Tour

9:30:00 AM Sally Samsaiman 4 Comments

Assalamualaikum
Semakin hari semakin mendekati tarikh 24 Ogos yang menandakan makin menghampiri kepada concert sulung CNBLUE kat Malaysia...huwaaa....tak dapat pergi! so sad ohhh....tiket mahal ya amat...actually tiket dah mula dijual sejak bulan Mei yg lepas...tapi...tapi.....


tiket yg paling murah and paling tak nampak artis tu menyanyi pun dah mencapai RM178...mmg idok la nak beli kan..hahaha...kalau ikutkan hati yang gila ni...mau dibawak keluar duit semua untuk beli tiket kat bahagian Moon Zone tu...tapi rasa macam tak berbaloi pun ada jugak kan...actually kan...sally bukan la peminat tegar kumpulan CNBLUE...cuma sally minat dengan...Jung Yong Hwa...


omaiii...comel je Yong Hwa! hahaha...ada 2 jer artis lelaki yang boleh buat sally menjerit...Taufik Batisah dengan Jung Yong Hwa..hahaha....so,masih lagi tak dapat nak pergi konsert dia...so, hopefully ada yang upload kat YouTube nanti...hopefully!!


You Might Also Like

4 comments:

  1. mak aihh mahai giler tket.. better tunggu dvd kuar.. tu pun kalu ada la.. hehe.. sy suka jong hyun.. hihi..

    ReplyDelete
  2. kannn nad pun nak pegi tpi tak pe la nad tggu concert Super Junior kalau ada kat sini:)

    ReplyDelete
  3. aaa..nk pegi jgak,,sha fanatik ngn cnblue ..especially minhyuk oppa^^

    ReplyDelete
  4. mak ai mahalnya tapi penuh gak stadium tu



    Entri Terbaru Update 3saat Lalu : Sukan Angry Birds Tak Berapa Nak Ekstrem

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!