Bila bos ke Sydney ~

3:35:00 PM Sally Samsaiman 5 Comments

Assalamualaikum....
Selamat hari Isnin! eh, punya lambat wish kan..? hari ni busy sikit...cuma sekarang baru dapat curi masa nak update...pagi ni bos dah masuk...lepas bercuti raya 2 minggu...amboi bos! mentang-mentang la projek dah settle..tinggal tunggu last payment je...
Ingatkan dia balik Johor je...rupa-rupanya dah sampai ke Sydney...sabar jelaa..hahaha....hari tu ada jugak dia cakap nak ke Sydney..tak tau la pulak mendadak gini...hehehe...tapi takpe...janji dia ingat kat kami...
Pencil Case.
 sekali tengok macam sampul surat...sally pun mmg mati-mati ingat sampul surat...rupanya...mmm....pencil case...! mmg cantik...yang penting tag dia tu... "Original Australian Design"....punya la nak kasi confirmation yang beli original kat Sydney, Australia.
Alas Cawan
Si Koala baju Kuning :)
tapi perangai bos yg satu ni mmg bagus...mana pun dia pergi...staff dia kat office tetap dalam ingatan...hahaha...itu menandakan ape..? menandakan yg kami ni comel dan rajin buat kerja...fuhhh...puji diri sendiri woiii ! Anyway, Thanks bos! Lain kali taknak hadiah...nak ikut sekali!! :)

You Might Also Like

5 comments:

  1. tak dapat ikut tapi dapat souvenir pun da hepi giler kan? jarang ada bos yang baik hati cmtu.. hehe..

    ReplyDelete
  2. mesti best..xdpt g, dpt hadiah pun jadi laa

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!