3S : Sape Rindu Saya?

4:32:00 PM Sally Samsaiman 3 Comments

Assalamualaikum...
Selamat Hari Raya Aidilfitri! rasanya belum terlambat kot...lama menyepi bukan sebab takde idea..tp sebab alkisahnya cuti...internet pun tiada la...sebab selama ni online kat office je....niat dihati hari tu nak buat entry auto publish...tapi hari Selasa (6/8/2013) pukul 1.30pm lagi dah kena halau balik....so, niat tu terkubur kat situ je...hehehe...
eh, macam mana raya..? sally dengan keluarga beraya kat KL je tahun ni...so, raya pertama je raya...raya kedua sampai la semalam...banyak menghabiskan masa keluar dengan mama and kakak sally...sebab dah tak tau nak buat ape...dari tengok wayang,merewang ke IKEA,The Curve,Mid Valley,KLCC...entah pape lagi...sebab kitorang punya family kecik...sepupu arwah papa pun banyak yg balik kampung....
oh,sambil-sambil tu sally marathon la tengok cerita Korea dengan Running Man...tu pun bukan sally yang download..rembat dr external hard disk kakak...
dah tak tau nak bebel ape...Selamat Hari Raya la yee...mintak maaf jika selama sally berblogging ni ada yang terasa hati or ada yang sally terkasar bahasa...tersilap komen...I'm Sorry! :)


You Might Also Like

3 comments:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!