The Red Velvet by Secret Recipe

12:03:00 PM Sally Samsaiman 7 Comments

Assalamualaikum...

mula-mula sekali nak mintak maaf kot-kot la kalau ada yang tertelan air liur tgk entry ni...ampun!
niat dihati just nak bagi tau je..kot-kot kalau ada yang mengidam kek daripada Secret Recipe...sally cadangkan korang cuba kek terbaru daripada Secret Recipe...

RED VELVET!

Yang membezakan kek red velvet ni dengan kek red velvet yg lain-lain ialah...dia ada buah aprikot kat dalam dia! nice...pada yang malas nak buat red velvet boleh la try Red Velvet by Secret Recipe ni...tp jangan la banding dengan buat sendiri ye...lain!

ohh! lupa nak cakap...sambil beli tu...cukupkan resit sampai RM30..boleh masuk contest dekat Secret Recipe...mana tau Raya dengan TV baru ke kan..rezeki..mana tau..

Happy Ramadhan!

You Might Also Like

7 comments:

  1. serius?ok ni feberet ptg kang nk beli..hahahhaa

    ReplyDelete
  2. Hukhuk.. :'( sedih tengok kek time bulan posa.. xde masa nak makan, bole tengok je hehe..

    ReplyDelete
  3. Feberet kek red velvet ni. Nanti nak try jugak lah. Kalau harga whole kek brp la tu agaknya.

    ReplyDelete
  4. terliur tgk kek... huhuuh...

    ReplyDelete
  5. woooaaahhh~~ Secret recipe dah jual red velvet?? Kena try ni^^

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!