Thanks blogger Ejulz!

9:10:00 AM Sally Samsaiman 8 Comments

Assalamualaikum…
Kad raya ni sampai petang semalam..tapi tak sempat nak update…thanks to blogger Ejulz atau nama sebenarnya Asrul Harfan untuk kad rayanya..hehehe…ada lagi beberapa kad raya yang sally tunggu daripada rakan blogger dan jugak kawan-kawan facebook…
Tahun ni dapat sikit je kad raya..sape nak kasi kad raya kat sally lagi..? hehehe...


You Might Also Like

8 comments:

  1. jom kumpul kad raya..hehe..sy pun dapat jugak dari rakan-rakan blog..

    ReplyDelete
  2. Sama2.. Alhamdulillah sampai jugak.. hehe. Thanks sudi join GA. Lain kali join la lagi k.. :)

    ReplyDelete
  3. masih menanti jugak kad raya dri ejulz

    ReplyDelete
  4. taun ni tak dapek langsung kad raya. adehhhh

    ReplyDelete
  5. dah lama tak hntar2 kad raya..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!