Sayang Dato' !

1:30:00 PM Sally Samsaiman 4 Comments

Assalamualaikum…
Hehehe…sabtu lepas office sally ada buat bacaan yassin dan juga short meeting sempena nak menyambut Ramadhan…selalunya kalau company mana-mana pun…lepas meeting mesti ada makan-makan kan..?? hehehe…office sally pun tak terkecuali…

Dato’ (incik boss besar) kan orang Pakistan…so, setiap kali meeting…mesti la makan nasi beriyani…itu aje laaa…hihihi….

Tapi kisahnya, hari sabtu lepas sally terpaksa cuti sebab ada final exam paper…last paper…so, tak dapat la makan-makan yg gila banyak lauk tu! Hehehehe…dengki kot! Dato’ kalau bab makan…dia tak berkira…cakap aje la nak makan ape…dia akan beli…

Hehehe…tadi sally pun cakap la dengan dia…yg sally touching sebab sally tak dapat makan sedap…guess what?? Dato’ kasi RM100 yaawww…hahaha….lalalala…berbekalkan muka comel dan seposen ni…dapat la duit utk makan-makan…Alhamdulillah…

Tapi kan…rasa tak sedap la pulak makan duit tu sorang-sorang…dah macam over pulak…orang makan nasi beriyani pun takde la sampai RM100 kan…so, jom kita kongsi makan lunch! Hoyeahh….

Nak dijadikan cerita...td kitorang pun sibuk la memilih menu ape...suddenly! incik boss yg baik hati...kasi lg RM100...syg boss lebih laa...so, hari ni kita makan besar!!! Dominos Pizza Large 6 set! fuhhh~ kenyanggg...alhamdulillah :)

You Might Also Like

4 comments:

  1. Alhamdulillah rezeki Ramadhan... Kakak tumpang happy... *_^

    ReplyDelete
  2. seronoknya orang belanja.. selamat berpuasa..

    ReplyDelete
  3. waaaa..bestnya..beruntung dapat boss yang tak berkira macam tu.. :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!