Pertandingan mewarna rumah...

11:22:00 AM Sally Samsaiman 3 Comments

Assalamualaikum...
hahaha...tajuk entry..tak boleh blah! hehe...actually takde kaitan dengan mana-mana pertandingan pun...cuma sally yang nak cat rumah...macam yang sally cerita dalam entry yang ni...terima kasih kepada yang memberi suggestion..macam-macam kaler...dari hijau...pink..orange..terima kasih sally ucapkan...
bila dah bercerita tentang cat ni...mesti kita akan teringat iklan cat Nippon Paint yg comel tu...berlari kesana-kesini...pastu cat rumah..ingat tak...? tak...? nah..tengok laa...


omaiii...kan best kalau dorang ni datang umah sally...pastu cat sekali..jimat dan tak banyak keja...hahaha...boleh gitu..? Cat sinonim dengan Nippon Paint...so, sally pun ape lagi...usha la Nippon Paint punya official website...nanti korang Google jela okay..?
sambil godek-godek...jumpe satu link yang tunjuk contoh rumah yang dah siap kaler..omaiii...cantik gila kot...dah rambang mata dah nak pilih kaler ape...warna coklat campur orange...warna grey putih...dark purple dengan kuning..omaaiiii...byknya kaler....
root:colours:colour+schemes+for+home:exterior:bungalow:bungalow_3:magical+blue+purple:1:1
root:colours:colour+schemes+for+home:exterior:bungalow:bungalow_3:zingy+yellow+orange:1:2

root:colours:colour+schemes+for+home:exterior:bungalow:bungalow_3:zingy+yellow+orange:1:3

haihhh..kena pilih slow-slow ni...dah mereng kejap nak pilih warna ape untuk rumah...

p/s : Alhamdulillah...bonus dah masuk :)

You Might Also Like

3 comments:

  1. ely mmg suka iklan cat nippon tu..rela duduk semula lau ikln tu ditaayngkn padahal ms tu nk ke dapur,hehe

    ReplyDelete
  2. yang first tu nampak lawa warnanya.. :D

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!