Saturday, July 27, 2013

Pernah tgk CJ7....?

Assalamualaikum....
ingat tak cerita CJ7..? yang Stephan Chow berlakon tu...yang dia miskin sangat...ingat tak budak kecik yang berlakon tu..? yang first jumpa CJ7..? nama budak ni Jiao Xu...tapi yang sally nak cakap sekarang...


korang tau tak budak ni sebenarnya perempuan..? hahaha...mungkin ada yang tau and mungkin jugak ada yang tak tau sebenarnya budak comel ni ialah budak perempuan dan sekarang dah membesar menjadi seorang remaja yang cantik...tak caya...?


cantik kan...? serius sampai sekarang sally masih belum percaya yang dia ni perempuan...nampak dia berlakon real je macam budak lelaki..hehehe... :)

11 comments:

  1. arrrrrr... perempuan? siyes baru tahuu...

    ReplyDelete
  2. pna dengar gak yang dak c0mel ni girl actually...btw mmg c0mel..^^

    ReplyDelete
  3. yer la....sukar dipercaya...sgt cantik kot...

    ReplyDelete
  4. eh, tak tahu lak yg budak tu perempuan. mcm laki betol je. apa2 pon dah besar budak tu cantik!! :D cerita cj7 best!!

    ReplyDelete
  5. Laaa perempuan kee ? lawanyaaa .. tak sangka dia perempuan

    ReplyDelete
  6. laa..perempuan ke nmpak mcm laki haha cantikkk

    ReplyDelete
  7. Boleh pulak , asal dia tak amek budak laki je , huhu .

    ReplyDelete
  8. yezzza dah tau huhu tula kita pon tampar pipi ni ha nak bg peccaye huuu

    ReplyDelete
  9. ada tgk budak nie berlakon jadi laki tue...sekarang dah remaja..comel..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!