New obsession :)

10:00:00 AM Sally Samsaiman 7 Comments

Assalamualaikum…
Kesinambungan daripada Iftar @ MAEPS Bistro, Serdang semalam…lepas balik daripada makan…terus on the way balik…pastu kami pun pergi la Uptown Cheras…sebab kawan sally nak alter seluar yang dia beli kat situ jugak..huhu…sambil berjalan tu mata tertarik kat benda ni…
Cantik tak bracelet ni..? hehehe…yang ni sally custom made sendiri..pilih rantai dengan buah dia..yang penting Eiffel tower tu..sally minat gila kumpul bracelet…hobi sally selain daripada kumpul keychain, sally suka kumpul cincin, kasut, bracelet and perfumes!
Ok la...Just nak kongsi bracelet baru je pun...hehehe…

You Might Also Like

7 comments:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!