Tuesday, July 30, 2013

New obsession :)

Assalamualaikum…
Kesinambungan daripada Iftar @ MAEPS Bistro, Serdang semalam…lepas balik daripada makan…terus on the way balik…pastu kami pun pergi la Uptown Cheras…sebab kawan sally nak alter seluar yang dia beli kat situ jugak..huhu…sambil berjalan tu mata tertarik kat benda ni…
Cantik tak bracelet ni..? hehehe…yang ni sally custom made sendiri..pilih rantai dengan buah dia..yang penting Eiffel tower tu..sally minat gila kumpul bracelet…hobi sally selain daripada kumpul keychain, sally suka kumpul cincin, kasut, bracelet and perfumes!
Ok la...Just nak kongsi bracelet baru je pun...hehehe…

7 comments:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!