Movie | The Lone Ranger

10:29:00 AM Sally Samsaiman 2 Comments

Assalamualaikum...Salam Ramadhan! macam mana puasa hari ni..?? :)

sambil puasa ni...sally nak review filem The Lone Ranger...seperti yang sally ada cerita kat sini....
Alkisahnya, lepas join KLIPS byk rezeki utk dapat tgk wayang free...hehehee...so, dah kasi tiket free kena la review kan..?


Sally rasa cerita ni best...even agak lama dengan durasi masa hampir 2 jam setengah...tapi berbaloi...cerita dia more to history tapi disamping tu ada banyak adegan aksi dan jugak humor..hahaha...lagi-lagi ada Johnny Depp...dah la dia berlakon pape pun confirm kelakar...tak sabar nak tunggu The Pirates of Caribbean 5!

Sally bersama dengan kawan sally, Alan & Atid...dorang kata cerita ni agak best...tapi mungkin sebab meleret terlalu lama...drag masa dah macam tengok cerita Hindustan...tapi cerita ni best....action movie yang agak ringan...part letupkan keretapi tu yang syiokk ...


out of 5 stars...sally rate this movie for 4 star...sebab kelakar... ^_^

You Might Also Like

2 comments:

  1. ramai jugak yang kata not bad..so boleh la ke panggung ..

    ReplyDelete
  2. 5 bintang bagi.. boleh review sini ^^
    http://sinarcintaku.blogspot.com/2013/07/review-lone-ranger.html

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!