Iftar dengan Burger Bakar Abg Burn

11:30:00 AM Sally Samsaiman 3 Comments

Assalamualaikum...fuhhh! akhirnya dapat jugak berbuka dengan burger bakar..kakak sally yang janji nak g makan burger before puasa...tapi dah Ramadhan yang ke 18 baru tercapai janjinya...aiseh! bukannya kempunan ke ape...saje je...actually teringin gila nak rasa burger Al-Lazat yang special utk Ramadhan tu...time Ramadhan je abg burn buat burger Al-Lazat...
tapi-tapi...bila dah sampai kat situ...benda lain yang diorder...ni semua salah kakak sally laa...macam-macam pulak yang dia mengidam..itu laa...ini laa...aiyo! last-last beli burger daging....huwaaa....sally nak buger Al-Lazat! sally ingat nak jugak beli...tapi risau sebab nafsu nanti kang terbuang pulak makanan tu...sedih!
sebabkan tak dapat burger Al-Lazat...sally tukar dengan meatball abg burn...hehehe...lagi sedap dari meatball IKEA...tapi yela...lain orang lain rasanya kan...sebab sally ni kan lidah melayu...pedas tu mesti kena ada !! hehehehe...gambar memang agak comot sikit sebab tapau bawa balik rumah...at first ingat nak g makan kat sana je...tapi hampeh! sebab bukan main ramai lagi orang yang dah reserved meja...so pity of me!

takpe laa...esok lusa nak pergi lagi sekali...hari ni tak sempat sebab nak pergi berbuka kat MAEPS, Serdang...hehehe...ada ke yang berbuka kat sana...kalau ada..tegur-tegur la sally yee... :)

p/s : Abg Burn! nak burger Al-Lazat!! hehehe... :)

You Might Also Like

3 comments:

  1. sallyyyy sedapppnyaaaa uhuhuu rasa macam nak makan jerk sekang neh huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. teringin nak mkan bger bakar.. =(
    tapi kat ipoh xde..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!