Huwarghhh...mengantok!

10:37:00 AM Sally Samsaiman 3 Comments

Assalamualaikum...
huwarghhhhh 
*mengeliat kejap..
mengantuk gila...dah la semalam tidur lewat sebab tolong kakak sally buat kuih rayo....pagi pukul 4.30am mama dah kejut sahur...adoi!
sekarang ni tgh dalam proses nak buat kuih bangkit pulak...semalam dah settle almond london...kejap lagi dia nak merayap pergi Jalan TAR pulak...alahai kakak...kau makan ape la sampai byk sangat tenaga...dah la semalam kata nak makan Burger Bakar Abg Burn...alih-alih dia tido awal pulak...sakit hati kita...

tu jela..nak g sambung gentel kuih raya...selamat berpuasa....jangan boros sangat ye...

You Might Also Like

3 comments:

  1. buat almond london ke....mesti best..

    ReplyDelete
  2. xpening ke tak cukup tido?? kalau saya dah mntah2 dh..mcm orng kena morning sickness tu..hehe

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!