Gara-gara filem Istanbul, Aku Datang!

10:36:00 AM Sally Samsaiman 3 Comments

Assalamualaikum…Salam Ramadhan ke 8…

Tajuk! Tak nak kalah kan….hahaha…actually kelmarin sebelum berbuka sally tengok cerita ni…kalau yang dah pernah tgk mesti ingat kan part yang Lisa Surihani makan Maggi Assam Laksa Beto Kusyairy…

Dah la time-time puasa ni kan…tengok dia makan terus mengidam gila kot! Tapi ibu dah masak masa kitorang tengok cerita tu…so, terpaksa la pendam…bajet lepas terawih nak masak maggi tu…tp hampeh! Perut still kenyang lagi…hahahha…macam nak meletop!

So,taraaaa….
Akhirnya semalam dapat jugak…sebab setiap Selasa dengan Khamis, Dato’ akan kasi nasi bungkus kat semua staff…so, sally pun ambik dua je…sebab dah ada budak praktikal…so, macam tak baik la pulak kalau tak bg kat dia kan…even utk dia actually takde...sbb last minute dia masuk...baik tak sally?? 

*penampar

Dua…untuk ibu dengan abang sally…sally mengadap Maggi Assam Laksa yang super sedap! Sorry ye sebab terpaksa tengok maggi ni...Hehehe…ampun!

You Might Also Like

3 comments:

  1. alahai kenyang ke mkn maggie?huhu

    ReplyDelete
  2. saya pun smlm teringin nak makan maggie...tapi pas berbuka still kenyang huhu...plan nak makan malam ni... :)

    ReplyDelete
  3. ary pun nk mkn asam laksa sebab tengok cerita tu. N hakikatnya, xde lah best mana pon. HahahahaXD

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!