DIA :)

1:18:00 PM Sally Samsaiman 3 Comments

Assalamualaikum...

sape dia? dia tu sape? entah!

Kisahnya bila sally menang 2 tiket ke special screening The Badges of Fury...so, sally ajak la kawan sally tapi dia tak dapat ikut kalau pakwe dia tak ikut...so, bertiga la kami...tapi menang pass nya hanya dua...

takpelaa...sally kata cerita ni dah lama...mungkin boleh beli tiket kot...bila sampai...dah redeem tiket...kami pun bergegas la nak beli tiket...tapi tak boleh...sebab Hall tu dah fully booked just utk KLIPS members yg dapat tiket special screening...okay...masing-masing dah berubah dah muka...

So,dorang decide nak tengok Despicable Me 2...and sally pun redha jela cakap tak payah tengok cerita yg sally dapat or sally g layan sorang-sorang pastu dorang tgk la cerita lain....dah hbs buat muka comel dah kat budak yg jual tiket tu...nak masuk free or beli tiket lain pastu masuk hall lain...pening dia layan kerenah sally dgn kawan sally...sampai tergelak-gelak dia...nasib baik takde org beratur nak beli tiket time tu...bincang punya bincang...tibe-tibe budak kaunter tu bersuara...

"takde orang nak teman awak ek..? takpela...saya ada...saya free...jom saya teman awak"

Sally pun macam....yaaa... *blushing...meow meow

pakwe kawan sally, alan dah happy gila dah sebab dia tak rasa bersalah la kan....sebab dia yang nak sangat ikut...if dia tak ikut takde masalah pun kan...sally pulak yg macam....errr....takkan nak tgk dgn 'dia'..??

5 minutes before screening start...sally tgk kat tangan pihak KLIPS still ada banyak tiket...so, sally g la mintak lagi satu..gila tak malu muka time tu...nasib baik la dorang kasi...so, kami menonton bertiga!

DIA..?

err...sally pergi jugak la cakap kat dia dah dapat tiket...dia angguk je...pastu sally lariiikkk laaaa...sebab dia senyum...dah la dia comel gila! 

NOTAKAKI : awak, kita pun single ni...hahahaha...*penampar

You Might Also Like

3 comments:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!