C R U S H

9:27:00 AM Sally Samsaiman 8 Comments

Assalamualaikum…

Err…ni bukan nak cerita pasal Candy Crush ye...tu kisah lain...takde kaitan langsung! hahaha...korang pernah ada crush tak…? Atau pun tengah ada..? Actually kan, sally nak cerita pasal love life sally…err…malu la!

*penampar

Hahahaha….macam budak-budak kecik…sally first suka kat senior sally masa darjah 5…time tu dia suka sangat kacau sally…tarik tudung la…tarik beg la…sampai sally bengang sangat dengan dia…actually dia abang kepada kawan…sampai satu tahap…sally cakap kat kawan sally…”aku benci la dengan abg kau”…dia pun mampu senyum jer…sebab dia tau abang dia nakal…

Tp betul la orang kata,dari mata turun kehati..Lama-lama sally rasa rindu kat dia…aiceh! Hihi…tp dia dah masuk Form 1 time tu…so,terkubur la disitu perasaan tu…masa sally masuk Form 1,dia dah takde kat sekolah tu sebab dapat masuk MRSM…eh! Lupa..masa awal-awal buat Facebook, sally jumpa dia balik…and dia dh banyak berubah…dah jadi lelaki yg sangat dewasa dan matang…bila sesekali chat dengan dia…perangai dia masih sama macam dulu,menyakitkan hati dan annoying =,=”

Sakit hati titewwww!! *penampar

Masa sekolah menengah, sally ade crush kepada sorang mamat…sama baya…mungkin sebab byk bekerja dengan dia kot…pada awalnya,takde rasa pape…tp biasa la kalau dah dia je yg kita nampak…tp perasaan tu tahan sebulan je kot! Hahahha…

Kisah yang paling sadis masa berada kat kolej…kenapa..? boleh baca kat SINI…tak mampu nak cerita…takut mata masuk habuk…mmm…


Korang ada crush ke? ^_^

You Might Also Like

8 comments:

  1. crush...of course everyone ada... he he he...jap jap akak kira dengan jari jap...

    ReplyDelete
  2. crush???hehe..biasa la tu kan zaman budak2 dulu..zmn tak cukup matang..
    bila diingatkan balik tergelak sendiri dibuatnya.. :)

    ReplyDelete
  3. betul ke fakta tu?? alaa lekkk laaaa byk lg kumbang ngeeee ;p

    ReplyDelete
  4. crush tu org yg kita admired ya ? mesti lah ada hihii

    ReplyDelete
  5. mesti la ada.. hehe.. tapi mereka semua dah kahwin.. tinggal kenangan aje la.. hihi..

    ReplyDelete
  6. crush ni apa sebenarnya. dia perasaan yang sekejap je ye??

    ReplyDelete
  7. hehe..ingt game candy crush..^__^

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!