Berbuka di rumah mama.....

9:48:00 PM Sally Samsaiman 1 Comments


Assalamualaikum....hari ni sally berbuka kat rumah mama...sambil tolong kakak sally buat tester kuih raya dia..huhuhu...dia ni mmg suka ambik last minute punya decision...dah puasa 11 hari baru dia nak jual kuih raya pulak...aiseh...hahahhaha.....
Korang berbuka kat mana? Buka kat rumah sendiri ke kat rumah family yang lain??

*eh...ada tak cadangan kat mana sesuai nak buka puasa dengan kawan-kawan area KL ni...yg open space yg best..? Komen tau..

Love...xoxo...Sally :)


You Might Also Like

1 comment:

  1. best ah kak sally , dapat berbuka dengan mama . hehe :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!