Ya Allah! Serba Salah :(

10:56:00 AM Sally Samsaiman 9 Comments

Assalamualaikum....

berita buruk yang baru sally terima...

seperti yang semua tau...abang sally yang nombor dua akan bernikah pada 28th June ni...dan majlis resepsi akan dijalankan padan 30th June bersamaan hari Ahad...majlis ni dibuat untuk kedua-dua pihak sekali....


Ya Allah…tak tau macam mana nak cakap….kenapa la final exam sally kena jatuh pada hari abang sally punya majlis resepsi…sekarang ni sally jadi serba salah…sebab tak tau nak buat macam mana…either nak g final exam atau nak ke majlis tu…dah la ni majlis pertama dalam family sally…majlis yang besar dan agak penting dalam family sally….dah la paper petang...pukul 2pm sampai pukul 5pm...mmg peak hours la kan...

Pening! Pening! Pening gila…tak tau nak buat apa…diluah mati mak ditelan mati bapak….
Korang rasa yang mana yang elok sally buat?? Better pergi final exam atau pergi majlis resepsi abang sally?? Kalau pergi exam…tak dapat family moment, tak pergi exam…deffer la subjek tu sem depan…?? 

Sadis! Sadis!
Help!! Help!! Gimme some idea guys…
 

You Might Also Like

9 comments:

  1. DahulukAn mana yg penting lu..then minta pandg family...

    ReplyDelete
  2. baik amik exam dulu sally.penat2 sally belajar.. majlis kahwin abg sally tu, mungkin tiada rezeki..

    ReplyDelete
  3. utamakan exam dulu..memang kedua2 nya hanya datang skali..tp utk majlis tu mungkin dapat lihat gambar@video..tapi exam?

    bagi saya,exam lebih AULA diutamakan daripada resepsi..lps exam kan bleh ikut majlis tu..:)

    ReplyDelete
  4. rasanya amek exam dulu.. insyaAllah keluarga akan faham. Kita hanya mampu rancang Sally

    ReplyDelete
  5. Hmm. Rasanya exam lagi penting.. In sha allah family SS akan paham :) Jelaskan baik-baik.

    ReplyDelete
  6. Exam lagi pntg kut. Takkan nak repeat.

    ReplyDelete
  7. minta pendapat parent.. mana ada parent nak ank xg final exam kan ?? percaya lah..
    :)
    amal tag awak :
    http://sayacikamal.blogspot.com/2013/06/suprise-awesome-giveaway-by-sn.html

    ReplyDelete
  8. betul tu sally..exam lagi penting..tu untuk masa depan sally jugak..nak tunggu sem hadapan tu, maha hebat..tambah sem depan ada banyak lagi subjek utk di "cover". kalau sally rasa boleh tambah lagi subjek utk sem depan, ok la..semoga sally membuat keputusan yg terbaik..kenduri kawin sally yg paling penting..kalau xde sally, msti xjadi kenduri tu,,kalau kenduri abg sally, xde sally pun majlis masih berjalan :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!