Wedding Preparation :)

12:30:00 PM Sally Samsaiman 2 Comments

Assalamualaikum….

Makin lama masa makin dekat utk majlis perkahwinan abang sally…so, every weekend dalam bulan June ni akan menjadi weekend yang paling penat untuk sally,kakak and mama…biasa la…dah kalau lelaki yg nak kawen…dia bukan ambik tau…yang perempuan ni jugak la yang macam orang gila..hahahaha...

Dalam kesibukkan tu…sempat la jugak kami g lepak…bukan lepak yang lepak…lepak makan jer pun…hehehe….ni kes dari pagi pergi sana pergi sini…sampai masing-masing tak perasan yang dah kebulur….

Actually takde ape pun nak cerita…so, meh la tgk gelagat kakak dgn mama sally yang….. ”kelaparan”….



cik kakak yg lapar :)

hahaha...muka mama muka tak puas hati sebab lambat sangat :P

tadaaaaa....dah siap ! sedaappp

You Might Also Like

2 comments:

  1. Mr Teppanyaki tu sedap tak? Xpernah makan kat situ

    ReplyDelete
  2. Ainim : dulu sally rasa okay...tp skrg dah tak berapa laaa

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!