Ramai lagi ke tak tido?

1:44:00 AM Sally Samsaiman 2 Comments

Assalamualaikum...

tajuk ni kalau tulis kat fesebuk...confirm ramai yang like...hahahha...ape la yang kome buat tak tido lagi ni...??

sally jangan ditanya...tgh menunggu email dari budak group sally untuk attach final presentation...aduhai! dah la esok last day...eh! hari ni last day okay!! ayoyoyoyo!

dari fesebuk ke twitter ke 8share ke Assign Jobs...habis semua dah site dikunjungi...check email...masih lagi kosong! hampeh punya budak group...bila ditanya...on the way...on the way...tak buleh pakai depa ni!

"Grow old along with me, the best is yet to be."

"To love rightly is to love what is orderly and beautiful in an educated and disciplined way."

nak tido laaa...penat tunggu depa...esok ada wedding lagi...

Happy Birthday kat sesapa yang sambut hari ni...May all you wish come true :)
 




You Might Also Like

2 comments:

  1. Kalau dah nak tidu...prestation paper tu camne Sally oiii.... tak pe ...budak terer mmg cam tu hehe!

    ReplyDelete
  2. hhahaha...dah nk buek camno kak oii...hahaha...pg2 smlm dh hntr :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!