First paper esok .

5:00:00 PM Sally Samsaiman 9 Comments

Assalamualaikum....

selama hampir setahun setengah menjadi pelajar PJJ...kali ni baru rasa scary dia lain macam masa nak ambik final exam...esok, 26th June 2013 merupakan hari pertama untuk paper final Understanding Economics..yakni first paper sally untuk semester ni....

Ya Allah! risau...lagi-lagi dengan keadaan jerebu sekarang ni...rasa macam susah nak bernafas...dah la exam kat SHAH ALAM! haaa...Indeks Pencemaran Udara (IPU) hampir 300 berkuatkuasa hari ini. risau kena lelah ke ape jer...awak dah la ada asma...semoga takde yang buruk yang berlaku...InsyaAllah....


lagi satu sebab takut....sebab belum start ulangkaji lagi...aiseh! adoi...sebab busy kerja...kadang balik pun dah lewat malam...hujung minggu pulak ke kelas...sampai rasa macam dah tak bermaya pulak...nak jawab ape esok?? nak goreng?? kang tak pasal-pasal markah pun lecturer kasi goreng jer....camne ni...takotnyaaa....nasib baik la esok paper petang...kalau study sampai malam pun takpe hari ni kan...??

dikesempatan ni...sally nak mohon maaf...sekiranya sepanjang sally menulis ada yang terasa hari...dan mintak korang semua doakan kejayaan sally...doakan sally dapat kesihatan yang berpanjangan esok...insyaAllah....

 kepada yang ambik final exam...sally wish all the best...ni ada doa untuk ketenangan hati...daripada Perdiqma KPMB...


You Might Also Like

9 comments:

  1. Assalammualaikum..sally,

    Moga anda berjaya menjawab soalan dengan tenang k..

    mselim3

    pls: mselim3 belum exam lagi ...

    ReplyDelete
  2. Good luck kak buat yang terbaekk ! Akak amek degree PJJ ke ? Wow ! Pasti akak boleh ! Insya-Allah , semuanya baik2 saja :)

    ReplyDelete
  3. good luck.. jwb leklok ye... Jue, first paper lusa...

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!