Button Badge untuk family members - Wedding :)

10:30:00 AM Sally Samsaiman 4 Comments

Assalamualaikum…

Comel tak?? Comel kan?? Benda ni sally buat untuk majlis abang sally nanti…saje cakap dengan mama…tak nak la pakai yg riben berbunga yang ada duit tu…tak convenient langsung…Nampak macam ketinggalan zaman pulak…hehehe…jangan marah…

actually sally cuma nak tolong mama utk kurangkan perbelanjaan… instead of letak duit tu…baik pakai button ni…so,budak-budak pun takkan nak berebut kan...if hilang pun dorang takde la rasa sedih sangat kan...hihihi...

*cakap jela kedekut wahai cik sally!

yang ni yg bakal sally pakai...hihi :)
 
Okay ke?? Ke tak okay?? 

You Might Also Like

4 comments:

  1. Cool! Cantek..bagus la idea ni..sbb, kadang2 klau pegi kenduri, x kenal yg mana sedara pengantin..so, pakai mcm ni sgt memudahkan para tetmu..best ni ^.^

    ReplyDelete
  2. klau akak dapat yg mana?hihik

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!