Monday, June 17, 2013

Bukan Monday Blues, tapi Monday paling penat tahap gaban aihhh....tuuu diaa panjang tajuk!

Assalamualaikum....

pernah tak korang penat sampai tahap nak bukak mata pun tak boleh? lapar tapi tak larat nak cari makanan? penat yang gila tahap gaban punya penat la....

yea! sally sedang menghadapinya sekarang....


actually, sally baru pulang dari Kuala Besut, Terengganu...baru je sampai pukul 6am pagi tadi pastu terus shoot g kerja...huwaaaa...penat gila laaaa...dah la masuk bos kasi haaaa punya banyak kerja...semua dia nak before lunch time pukul satu....penat titew....dah la badan ni sakit-sakit kena henjut dengan bas...sob sob

kenapa sally ke Kuala Besut? nanti sally cerita next entry...sekarang nak g buat air milo...nak brunch :(

kalau tak nak sally sedih...tolong klik sini dengan sini pastu sini last sekali sini ...


Thank You! xoxo

1 comment:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!