Appointment dengan Doktor Gigi ~

11:19:00 AM Sally Samsaiman 0 Comments




Assalamualaikum…

Semalam sally cuti! Sorry la sebab tak sempat nak update blog or buat auto publish…alkisahnya semalam sally ke UiTM Shah Alam untuk selesaikan hal PTPTN sally…actually benda ni dah patut lama dulu siap…tapi sally tak sempat nak ambik cuti sebab nak ke sana tu bukannya sekejap masanya.... 


So, dah alang-alang cuti…sally g la klinik kerajaan untuk check gigi…saje buat regular check…tapi unfortunately….ade gigi geraham sally yang dah berlubang la pulak....
Dah la berlubang…rupa-rupanya belakang gigi sally ada karang gigi pulak…aiseh! Dah macam “sudah jatuh ditimpa tangga pula”…
Jadi…terpaksa la buat appointment on this 21st June untuk cabut gigi geraham sally and buat scaling gigi…nak kena buang jugak karang ni…kalau tak makin teruk pulak gigi sally nanti….

You Might Also Like

0 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!