Ada yang jeles ke?

3:27:00 PM Sally Samsaiman 3 Comments

Sekarang ni masa yang paling kritikal...sambil penat menyiapkan majlis perkahwinan abang sally...penat dengan doorgift nya...dengan hantaran dia lagi...aiseh! penat woo...dah la diz week dah start final exam...sekolah jer ke cuti? final exam tak tunda ke?? alaaaa.....

erk! lari topik...alkisahnya masa bersengkang mata selama 32jam tanpa tidur utk buat stuff yang bukan-bukan dengan kakak sally....sally pun bercerita dengan dia...kisah pasal apek,qim and semua kawan-kawan lelaki sally.....

kakak tanya, "awek-awek dorang tak jeles ke dengan kau?"


err...entah! yes...sally akui...mmg sally rapat...rapat yg tersangat rapat dengan kawan-kawan lelaki...sally lagi selesa mintak tolong or whatsoever dekat dorang berbanding kawan perempuan...sebab kawan perempuan yang rapat dengan sally duduk jauh...kat Penang, kat Sabah ... sedih!

actually pernah je kena sound la ape la dengan awek dorang...just ada certain laa...yang lain semua okay...semua tau yg pakwe & tunang dorang berkawan baik dengan sally...yang sound tu sebab tak secure kot...mungkin dorang rasa sally nak rampas pakwe dorang kot...atau mmg fitrah wanita yang cemburu..?


serius! sally tak pulak terfikir nak rampas orang punya...lagipun dorang jenis depends kat sally...if anything, they will find for me first...semua benda tanya sally dulu...sampai nak couple pun suruh sally tengok kan dulu orangnya...kalau sally cakap, "okay je aku tengok budak tu!" baru la dorang couple =,="

so, sally pun rasa, Ada yang jeles ke?


You Might Also Like

3 comments:

  1. hehee.. sbb tu islam menggariskan panduan tok bergaul antra permpuan dan lelaki ;)

    ReplyDelete
  2. perempuan ni kdg2 cemburu berlebihan..dulu saya pun pernah alami benda mcm ni..kwn lelaki lagi ramai dr perempuan

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!