Simple Segmen by Sally Samsaiman dah tamat!!

4:11:00 PM Sally Samsaiman 5 Comments

Assalamualaikum...

seperti mana para peserta yang join ketahui...semalam ada lah tarikh akhir bagi Simple Segmen by Sally Samsaiman... dah selesai segmen yang berlangsung selama 2 minggu...dalam banyak-banyak hadiah...sally tau ramai yang tunggu Notebook gambar Eiffel Tower tu...hehehe...

Senarai peserta boleh tengok-tengok...sape yang belum blogwalking tu, please do so...hehehe...takde laa...gurau jer...sambil-sambil tu kalau nk blogwalking okay laa...sebab sally tgh finalized hadiah dan pemenang...sally akan umumkan dalam masa yang terdekat...bila?? hehehe...surprise...bila ada mood laa...okay2...tipu...tipu....sally akan umumkan minggu ni atau awal minggu depan...sebab sally tgh busy dengan kerja kat office dan assignment...ada 3 assignment due hari ahad ni...takot tak sempat....ampun!



You Might Also Like

5 comments:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!