Sesi menghabiskan duit Incik Boss :)

3:00:00 PM Sally Samsaiman 1 Comments

Assalamualaikum…
actually ni entry khamis lepas, lupa pulak nak update…hahahha…boleh gitu?? Alaaa…baru lewat seminggu jer update, still kira baru lagi kan?? Cuma tak fresh laa…

Kisahnya start bila bulan ni incik boss dapat duit kutu, sebab tgk dia happy lain macam…sally pun pau la dia…at first ajak dia pi tengok wayang, main bowling, makan-makan sedap…tapi sbb incik boss terlalu busy…so, dia belanja kami lunch jer…

Lunch yang sepatutnya kat Nando’s, bertukar tempat ke Restoren Ayam Penyet Wong Solo…pernah dengar tak?? Mesti pernah….even jauh beza dengan Nando’s still halal kan je la…orang nak belanja jangan kisah…janji kenyang perut…

 
Incik boss kitorang ni bangsa tak suka makan yg set-set…disebabkan dia terlewat sbb lambat habis meeting kat site, so kami di halau pergi ke kedai tu dulu..hahaha…ohh! btw, sbb tempat lunch kitorang bertukar sbb dia hbs meeting lambat and dia takot kitorang lapar tunggu dia…sambung balik, sebabkan kitorang sampai dulu…kitorang pun pilih la lauk…hbs semua jenis masakan la kami dah order…alih-alih dia call, mintak set ayam penyet… =,=”





Can you imagine??? Lauk yang sebanyak 6 pinggan atas ni kami 4 orang jer makan??? Mmg pecah la perut lepas tu…sampai ke malam, sampai ke pagi esoknya pun still kenyang…


Hahaha…so, morale of the story, bila bos belanja…tunggu dia pesan ape…kalau tak…menderita perut nak habiskan makanan!
To incik boss, thanks yer…jangan lupa janji hujung tahun…kita naik makan kat RESTORAN BERPUTAR KL TOWER utk kali ketiga...! 
*mmg tiap-tiap kali pun incik boss yg bawak!
Loves, xoxo …. 


You Might Also Like

1 comment:

  1. vah vah vah...seronok dia yer...mengepau incik boss...ekekekeke.... lain kali ajak akak sekali tau?

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!