Senarai Pemenang Simple Segmen by Sally Samsaiman

9:00:00 AM Sally Samsaiman 13 Comments

**Sally akan buat sticky post ni...new entry ada kat bawah**

Assalamualaikum...
yeay! hooray! akhirnya sally dapat jugak tulis entry ni...sorry la sebab terpaksa kasi korang tunggu laamaaaaa sangat!

so, sekarang ni sally nak umumkan pemenang utk Simple Segmen by Sally Samsaiman...

Bismillah...

Top Referral: (One Person ONLY)
Topup RM5 x 1
Notebook Eiffel Tower x 1
RANDOM Uncle :
Topup RM5 x 2
Bandung Fridge Magnet x 3

Bandung Key-Chain x 2  

Korea Hand-Made Key chain x 1 

 Face Mask from Etude House x 1

fuhhh...penat betul nak list kan...lain kali buat segmen kena mintak bantuan kawan-kawan laa...hahaha...nasib baik senarai peserta dah update awal-awal...hehehe...so,kepada yang menang...mohon email details kepada sally...ikut contoh dibawah :

email : sallysamsaiman@yahoo.com
subject : Winner of Simple Segmen by Sally Samsaiman
Nama :
URL penyertaan :
Alamat : (bagi tujuan penghantaran hadiah)
No telefon (sila inform anda pengguna celcom/digi/maxis/u-mobile or etc) : (bagi tujuan penghantaran hadiah & Topup)
Hadiah yg dimenangi :

masa untuk claim hadiah hanya pada 18hb May 2013 - 23rd May 2013 shj...email yg diterima selepas tempoh itu tidak akan dilayan...sally akan mula distribute hadiah pada 27th May 2013

kepada yang tidak bernasib baik, cuba lagi next GA yg bakal sally buat okay?

You Might Also Like

13 comments:

  1. winnner keychain bandung...

    hikayat. kita post sini je la ea??

    pos 80, kg parit tengah, 86400, pt raja batu pahat johor
    http://hikayatraisyasukor.blogspot.com/2013/05/simple-segmen-by-sally-samsaiman.html?showComment=1368849311660#c5243763910716974647

    ReplyDelete
  2. tahniah kepada semua pemenang..

    ReplyDelete
  3. Tahniah kepada semua pemenang!! :D

    ReplyDelete
  4. boleh je post ke alamat ini pos 80, kg parit tengah, 86400 pt raja batu pahat, johor..

    thanks utk frindge magnet tu..

    ReplyDelete
  5. eh..eh..lyeen menang top up..yeah..thanks..:D

    ReplyDelete
  6. baru perasan tempat kedua...ermm...xde rezeki..tahniah kpd pemenang...

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!