Rasa nak buat segmen @ GiveAway...

4:12:00 PM Sally Samsaiman 5 Comments

Assalamualaikum...

sally rasa macam dah lama tak buat segmen or GiveAway...dah macam agak sunyi blog sally ni...ingat nak buat segmen la...ke nak GiveAway...? mana yang lagi korang minat nak join...

ada ke yang nak jadi sponsor..? kalau barang-barang blog tak nak laa...nanti orang boring pulak kan...if takde pun sally sorang je la yang sponsor...

amacam..? okay tak..? nanti kalau dah ade idea...sally publish la yer...

silakan kasi idea...nak segmen ke nak GiveAway?? nak hadiah ke tak nak..? nak segmen @ GiveAway pasal ape..??? cer komen sikit... >_<


You Might Also Like

5 comments:

  1. buat2,..jgn tak buat..nnt nak join..hadiah keychain nama blog sally ke, frige magnet ke, sijil penghargaan ke...idea tak best langsungkan?haha

    ReplyDelete
  2. Salam :)) buat segmen dgn berikn hadiah seperti topup pun dh ok.. insya Allah rmai join klu kna dgn promo ;))

    ReplyDelete
  3. buatlah segmen atau simple giveaway... untuk kawan2 jugak kan...

    ReplyDelete
  4. sy xde pengalaman lahh pulak nak bagi idea...hehehe..
    apa pun akk buat lah..sure ramai join =)

    ReplyDelete
  5. hehe..rasa2 la segmen or giveaway dengan hadiah baru best...xbesar pun hadiah2 mini jaa...like topup,notebook,keychain,shawl n other else...
    tapi kalau hadiah edit blog like doodle,banner,or header..rasa2 la kurang memberansangkan..hehehe
    no coment la yg tu..
    lebih banyak hadiah,lagi bnayk penyertaan.kan2?baru bestt...
    btw,kalo awak perlu sponsor bgitau mira erk...
    setakat sponsor topup sorang 2 tu boleh la,senang nak berhubung sikit after contest due..xperlu post bagai..

    http://cleopatrachentaamira.blogspot.com/

    https://www.facebook.com/siti.nor.amiera?ref=tn_tnmn

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!