Permulaan minggu ~ Hectic Monday!

11:38:00 PM Sally Samsaiman 4 Comments

Assalamualaikum...

ffuhhh...penatnya...hujung minggu pun tak sempat nak update blog...assignment...banyak sangat....

ohh...btw, ingat tak post sally yang ini ... sally ade berita yang sedih nak kasi tau...kakak kepada kawan baik sally dah meninggal dunia hari sabtu lepas...jam 2 ptg...sally tak dapat call dia...rupa-rupanya henpon dia rosak...alahai...

ptg tadi dia mintak tolong sally tempahkan tiket flight utk balik ke Sandakan...sebabkan Maybank2u problem...akhirnya sally pun terpaksa give up...kena jugak suruh dia mintak tolong kawan dia yang ade CIMBclicks...haihhh...MBB ni pon...time orang emergency jugak la dia nak ade problem...

hari ni kat office...banyak sangat kerja...sampai nak jawab call pun rasa malas...sebab nak concentrate kepada kerja yang berlambak tu! aiseh...menyesal nya tak siapkan kerja awal-awal... sooooo pity of me!

Mr. Assignment, please be nice to me.. I janji I siapkan you tomorrow okay...after I siapkan kerja yang super banyak kat office tu...okay...? I promise...! pinky pomis!!!


You Might Also Like

4 comments:

  1. wah..dah bertukar wajah blog ni...

    ~ kita kat sini tak suka ahad -.

    ReplyDelete
  2. wahh hari yg sungguh mencabar.. bykkan bersabar ye dik

    ReplyDelete
  3. I hate Monday...hehehe....tu zaman sekolah lah...zaman sekarang tak tahu lagi..mungkin kena tunggu sy start smbung belajar...baru muncul balik monday blues kot!...hehehe

    ReplyDelete
  4. sabar :).. buat perlahan lahan

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!