Admin baru blog sally ...

12:30:00 PM Sally Samsaiman 6 Comments

Assalamualaikum...disebabkan sally takde masa nak update blog ni...sally pun dah invite kawan sally untuk gantikan sally update blog ni...dia akan update segalanya pasal hari-hari yang sally lalui...lagi pun sekarang sally dah banyak assignment...dah tak mampu nak update hari-hari...kalau tak update nanti orang malas pulak nak jenguk blog kita...iye dok...?

So, sally harap korang semua akan bantu dia...dia ni agak baru dalam dunia blogger ni...kesian dia...sally nak ajar dia pun tak berkesempatan....

Semoga korang semua dapat terima gaya penulisan dia...ohh...dia ni agak hensem...ade la iras-iras Adam Levine...hitam manis...pakai spek mata...sama macam sally...

Sally suka dia...tapi dia tak suka sally...takpela...mudah-mudahan lepas dia baca post ni...dia faham perasaan sally...

:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:



 

Hai! saya Admin baru blog ni...harap dapat bagi tunjuk ajar ... ohh.. nama saya Taufik Batisah ... nama awak...???



p/s : Jangan marahhhhh...>_<

You Might Also Like

6 comments:

  1. laaaaaaaaaaa...ingatkan bebetol dah..wahahah

    ReplyDelete
  2. Ingatkan betol...aduhai...baru nak ckp nape nak ada dua admin lak..haiya

    ReplyDelete
  3. hahahhaha.. amal tgk tajuk baru nak komen "untung laa ada esisten"..kehkehkeh

    ReplyDelete
  4. sy baru bercadang nak tackle admin baru tuh! hehehe

    ReplyDelete
  5. alololo nomey nomey, boleh ngorat tak? :D

    ReplyDelete
  6. huk aloh..ingatkan betul2 tadi..hehe

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!