Saturday, March 30, 2013

Red Velvet Cake in the making ...

Assalamualaikum...hehehe...hari ni sally sanggup cancel janji dengan kawan sally semata-mata nak buat red velvet cake...even dah beli cupcakes aritu...boleh baca kat sini...tapi still sally tak puas hati la...macam tak cukup jer makan sikit tu...

Actually sally ingat nak buat kek ni masa birthday ibu...on 26th March aritu...tapi since 24th March tu sally dah demam...sampai kena MC dua hari...so terpaksa la batalkan niat nak buat kek ni...sedih !

Tapi ! hari ni sally akan pastikan jugak sally akan buat kek ni...by hook or by crook...sally tetap akan buat jugak !! hari ni...hehehe...resepi nanti sally pos kemudian okay..? wish me luck yaa :)


8 comments:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!