Red Velvet Cake in the making ...

2:52:00 PM Sally Samsaiman 8 Comments

Assalamualaikum...hehehe...hari ni sally sanggup cancel janji dengan kawan sally semata-mata nak buat red velvet cake...even dah beli cupcakes aritu...boleh baca kat sini...tapi still sally tak puas hati la...macam tak cukup jer makan sikit tu...

Actually sally ingat nak buat kek ni masa birthday ibu...on 26th March aritu...tapi since 24th March tu sally dah demam...sampai kena MC dua hari...so terpaksa la batalkan niat nak buat kek ni...sedih !

Tapi ! hari ni sally akan pastikan jugak sally akan buat kek ni...by hook or by crook...sally tetap akan buat jugak !! hari ni...hehehe...resepi nanti sally pos kemudian okay..? wish me luck yaa :)


You Might Also Like

8 comments:

  1. nak resepi..jgn lupa taw poskan..(^_^)

    ReplyDelete
  2. wooo cam sedap je sally
    telan air liur

    ReplyDelete
  3. Selamat baking pulak cik sally....

    ReplyDelete
  4. dah tengok keknya tadi mmg sodap..untung yang dapat sally ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...jangan la gitu kak..biasa-biasa je ni :)

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!