Pemenang Segmen : Song In My Heart...

3:52:00 PM Sally Samsaiman 9 Comments

Fiiiiiuhhhh...Assalamualaikum....sorry sebab terlambat nak umumkan pemenang untuk segmen sally...hari ni hari last kerja...so, banyak sangat kerja nak kena buat....so, selepas check semua entry yang tersenarai di Senarai Peserta Segmen : Song In My Heart... sally dapat 2 orang pemenang bertuah yang bagi sally penyertaan dorang agak terkesan kat hati sally...bukan dari gaya penulisan...tapi lebih kepada makna lagu tu sendiri di samping keserasian lagu tu dengan situasi yang di ceritakan...

Sebelum tu Sally nak ucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang berpenat lelah buat entry untuk segmen sally ... mesti macam leceh nak buat kan...tapi TERIMA KASIH sebab sudi join dan memeriahkan blog sally dalam 10 hari ni... :)

Ramai yang bercerita tentang kisah cinta, ade yang berkisar tentang yg telah tiada...tak kurang jugak yg join tapi tak tau nak tulis ape...kan...?kan...? Sally tak kisah...as long as, we've got something to shared up :)

Ohh...actually ade 5 blog yang sally suka and nak kasi menang...antaranyaa....
  1. http://feigelie.blogspot.com/2013/02/segmen-song-in-my-heart.html
  2. http://syierajoingiveaway.blogspot.com/2013/02/segmen-song-in-my-heart.html
  3. http://fadzlun.blogspot.com/2013/02/segmen-song-in-my-heart.html
  4. http://kisahgadisketawa.blogspot.com/2013/02/segmen-song-in-my-heart.html
  5. http://tinyinwonderland.blogspot.com/2013/02/segmen-song-in-my-heart.html
tapi kan...sally dah janji 2 orang je kan...so sally terpaksa kecewakan yang lagi 3 orang...so, pemenang bagi segmen Sally kali ni ialah...........
Tahniah kepada mereka berdua...so, kepada two person stated ... please email me your details...Sally kasi masa sehingga 6 March...if tiada response, Sally akan kasi kepada yang lagi 3 orang tu kesempatan untuk menang... okay...? ohh...btw, kepada yang tak menang...is not that entry korang tak best...semua join sebab lagu tu ade sentimental value kat korang kan...? so, jangan kecewa..okay..?? till then .. Love & Hugs :)
Email : sallysamsaiman@yahoo.com
Subject : Pemenang Segmen Song In My Heart
Details : Nama, Alamat, No telefon & url blog

You Might Also Like

9 comments:

  1. wahhhh... tahniah pada mereka berdua..

    ReplyDelete
  2. Harus singgah blog diaorang tu...tahniahlah tuk mereka...

    ReplyDelete
  3. alhamdulilah... rezeki Fik. Fik dah send alamat kat e-mail. tq ya sally.

    ReplyDelete
  4. tahniah kepada mereka yang berjaya memenangi hati sally dan saya juga...kerana turut serta dapat mengenali sally :D

    ReplyDelete
  5. hoooooo...
    xmenang pulak..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!