Part 1 | Hoore Hoore, Akim & Gemuk

2:53:00 PM Sally Samsaiman 4 Comments

Assalamualaikum....actually kisah hari ni perihal warga yg extra comel...tu pun lepas sally terbaca kat Facebook berkaitan perihal ni...sally rasa sally kena kasi kesedaran kepada semua pasal cerita ni...

"Assalamualaikum..I cuma nk luahkan sdkit rs sdih bl orang kutuk2 kita plus size ni..awl march hri 2 ex-ofismate i kawin...wife dia plus size..pdhal 2 nk jd bini tau x dia ckp ape? "tunang aq gemuk mcm gajah..cmnela time aq sanding nanti..mcm mak gajah ngn anak kancil jerk ats pelamin kan...."ya allah ms 2 x tau nk ckp apa..mcm nk lempang lelaju jerk rs..knapa erk hina sgt ker kita plus size...sdangkan dia ckp ngn i yg plus size jgk...warh tiap kali tgk dia update status mcm benci sgt xtau knapa msti nk kawin dah tau bini 2 mcm mak gajah...."

Jangan kan akak ni...sally sendiri yang extra comel ni pun terasa kot...betul la ape yang di tanya...hina sangat ke? kalau Sally...sally dah biasa...dari dulu lagi kena hina sebab besar...tapi hinaan dorang bertahan sampai sally darjah 2 jer...haahha...sebab ape..? sebab bagi Sally, semua manusia tu ade kecantikkan dorang sendiri...and since that takde yg mampu hina sally sebab dorang kata hina sally buat habis air liur jer...sebab HATI KERAS sangat...so, since that...Sally ade ramai yg kawan dgn sally and sally jadi tempat dorang meluah perasaan...tempat mintak tolong...senang cerita sally ni jadi one stop centre untuk semua masalah dorang... =.="




ohh...ape kaitan pulak dengan tajuk hari ni..? yang tu nantikan sambungan dia...kejap lagi...nak g semayang zohor jap..hahaha...


You Might Also Like

4 comments:

  1. eh..blog dh berwajah bru dh,,cntik2, , yana ada tgk cter hoore2 nieyh. . bdn chubby tpi msuk ptndingan rtu kebaya, , menang jgk, , btw kyakinan dri tue pnting

    ReplyDelete
  2. sabar jela..xpe..jnji hati baik mcm dlm crita hoore tu

    ReplyDelete
  3. badan plus ke tak...semua makhluk allah..kalau cakap macam tu maknanya kita menghina ciptaan allah...

    comel pe ^^

    ReplyDelete
  4. apasal dia cakap tunang dia mcm tue

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!