Obsession :)

3:18:00 PM Sally Samsaiman 7 Comments

Assalamualaikum...


tadaaa ! ni coklat yg kawan sally jual...actually pada awalnya dia bukan nak jual pun...just buat untuk makan jer...dalam coklat ni ade biskut oreo and disaluti...dia duduk kat Cheras...tpi sanggup datang umah sally just nak hantar yg ni...

DORAEMON !!

since dari dulu lagi sally mmg suka animasi Doraemon ni...sanmpaikan sally boleh berhabis duit untuk beli patung,jam,bantal,keychain,buku, and banyak lagi la...as long as ade doraemon mesti sally beli...sampai tahap wrapping paper pon sally kumpul =.="

mmg bunyi agak melampau...di sebabkan tu jugak la sally terkenal dikalangan kawan-kawan sally sebagai sally yg gila Doraemon...kesian kan...??

kadang kalau kat FB or Twitter...dorang akan mention or post something bila dorang ternampak Doraemon...senang cite kalau jumpe Doraemon secara otomatik dorang akan teringat kat Sally...

sama la jugak macam Fatin...kata dia...masa tgh buat benda ni...dia teringat yg Sally suka Doraemon...so, dia pun teringat nak kasi kat sally...kadang unexpected person yg lagi kenal kita berbanding "Kawan Baik" kita...kan...?

Hehehe...lepas ni sape yg nak kasi Doraemon kat sally...sila kan lah...tau ! Love & Hugs..


Thanks Fatin ! :)

You Might Also Like

7 comments:

  1. Comeyy!! zaza pun suka citer doraemon!

    ReplyDelete
  2. msti syg nk mkn..comel je doraemon tu..oh ya! kbetulan lagu blog farisha skrg ni adalah...... jom terjah! mmg sally akan suka

    ReplyDelete
  3. alololo , dah laa comel . sayang jea nak makan :P

    ReplyDelete
  4. Coklat ke tu? Ahhh stail gila! Huhu kreatif betol kan. Tak terfikir pun benda tu coklat mula2. Ingatkan button yang ada pin tu. Ayoyo~

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  6. hehehe...sape nak meh dtg umah meh...ade lg 2 :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!