Lapar ~

4:53:00 PM Sally Samsaiman 7 Comments

Assalamualaikum...hari ni lambat update...baca komen yang korang tulis...tak tak sempat nak balas...komputer sally kat ofis ni rosak...actually dari semalam lagi...nasib baik sally teringat nak bawak laptop sally hari ni...kalau tak...mau jadi macam ayam berak kapor...tak senang duduk...hehehe...

Sihat ke semua...? hari ni tak sempat lunch sebab bos sally masuk time lunch...so, kena mengadap dia...buat itu buat ini...tengok-tengok dah hbs time lunch...sedih :(

Nasib baik ade stok maggi dalam loker...kalau idok...mau kelaparan sampai rumah nanti... hehehe...sebab feeling korea masih belum habis lagi...so, sally decide makan mee yang ni jer....



Jangan risau...dia HALAL... :)
nak turun ke kedai mamak malas kan...so, makan je la mee segera...selalu bawak bekal..*macam zaman sekolah pulak...hahahha...tapi semalam takde lauk lebih pulak..hehehe...pagi malas nak masak...

Muka budak kenyang :D
btw, yang mana yg komen, tg tinggal komen kat chatbox...sally balas esok yer...sebab tak sempat la hari ni...okay...

"Worry about your character, not your reputation. 
Your character is who you are. 
Your reputation is who people think you are."

You Might Also Like

7 comments:

  1. Tak pernah try mee segera tulah SS..sedap eh??

    ReplyDelete
  2. @HH : hehehe...kan?

    @hainom OKje : sedap kak ... kalau yg jenis tak minat kimchi mgkn rasa x sedap la :)

    ReplyDelete
  3. Sedap ke kimci tu..tak pernah makan

    ReplyDelete
  4. tak pernah tahu yg ni ade kat pasaran malaysia,,hahaha

    ReplyDelete
  5. @nieza : sedaaappp wooo :)

    @cheq kak : hehehe...jenama tak femes...masuk tv pon tak...

    @mv : harus laaa ! :D

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!