Friday, March 29, 2013

Jumaat..

Assalamualaikum...sorry lambat update hari ni...tengok ramai yg update pasal kak Irma Hasmie yg dah selamat bersalin pagi tadi...syukur...hari Jumaat bayi tu lahir kan...tahniah la diucapkan kepada new baby born parents...

actually takde idea nak update ape pun...just nak update jugak hari ni...hopefully, ade jugak perkongsian yg boleh sally kasi kat sini...tengah hari tadi bergegas ke Bank Islam sebab nak kena settle kan yuran pengajian semester ni...sedihnya...habis sebulan gaji sally...huwaaaa...camne nak survive bulan ni...adoi ! semoga ade hikmah disebalik ape yg berlaku...kereta pulak tayar bocor, kena jugak tukar bulan ni...

okay la...sally nak kena siap-siap...hari ni nak balik awal sebab nak singgah KLCC...nak g Kinokuniya...habiskan voucher buku sebab...ASSIGNMENT dah start !! dah kena beli buku dah...hehehe

sedikit perkongsian Jumaat...buat renungan ^_^


6 comments:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!