Doakan bersama ye ..

9:50:00 AM Sally Samsaiman 4 Comments

Assalamualaikum…semalam sally tak sempat nak update blog…sebab banyak sangat kerja…hehehe…segmen kak mia liana pun sempat BW 20 org jer…hehehe…eh, korang semua dah join blom segmen kak mia…? Kalau belom nanti join tau…tekan jer sini

Hari Ahad aritu sally ke Hospital Putrajaya…g jenguk kakak kepada kawan baik sally..dia dah masuk ICU nak dekat 3 minggu dah…penyakit 3 serangkai la…at first dia takde kencing manis, suddenly time dia collapse hari tu baru tau dia ade kencing manis…

Sally nak bantu yg lain tak dapat la…so, sally pun pergi la jenguk kakak dia sambil-sambil tengok keadaan dia kat sana…kesian sally tengok dia…dah la belajar nun jauh kat UMS sana…terpaksa la dia balik sebab dia risau keadaan kakak dia, nak belajar pun tak selesa…apatah lagi sekarang kan kampus UMS kat SANDAKAN kena pindah ke Kota Kinabalu…lagi la bertambah serabut dia…

Sally pun tak sampai hati tengok dia…masa jumpa dia hari Ahad tu,dia senyum jer…tapi sally tau dia susah hati…nak tolong ape pun sally tak tau…rasa sedih tengok dia…Sally dgn family dia mmg rapat since sally belajar kat KPM Beranang lagi…tak tau la camne bleh rapat…sally ade cerita pasal dia kat sini… Sebagai kawan, yang sally mampu cuma doakan kesihatan kakak dia… korang semua mintak tolong doakan jugak yer…semoga kakak dia cepat sembuh dan kawan sally dapat teruskan pembelajaran dia kat UMS tanpa rasa susah..

Dayah, I’m Sorry :(

 

You Might Also Like

4 comments:

  1. semoga kakak kawan sally cepat sembuh...=D

    ReplyDelete
  2. amin :) semoga dia sihat kay :D

    ReplyDelete
  3. amin semoga kakak dayah cepat sihat..oh dia kat UMS sandakan yea

    ReplyDelete
  4. Amin , semoga dia cepat-cepat sembuh spt sediakala :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!