Bersemangatlah org yang malas bersenam.

11:13:00 AM Sally Samsaiman 3 Comments

Assalamualaikum...

hehehe...hari ni sally kebetulan on fb kat opis...godek punya godek...ternampak la sorang kawan sally yg obses kurus ni...hahaha...dia dah la kurus...tapi dia selalu cakap yg dia gemuk...kalau dia yang kurus pun cakap dia gemuk...sally ni kategori ape..? =.="

*stress!!

jom tengok tips bersenam utk org yang malas macam korang !

*eh...macam sally...=.="



You Might Also Like

3 comments:

  1. marilah kita sama2 rajin bersenam... ^_^

    ReplyDelete
  2. Haha, kurus atau berisi pun cantik sebenarnya :) Org yg nak kurus sebenarnya sebab nak cantik kan? Kita kena jaga body sebab takmau affect kesihatan kita, tu ja. Kan?

    ReplyDelete
  3. wahhh jom bersenam hidup sihat . HUHU .

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!