Friday, February 8, 2013

Yeay! Dapat jugakk!!!

assalamualaikum...hehehe...semalam kan sally ade cerita pasal mengidam nak makan red velvet kan...? semalam masa pergi tengok wayang cerita Husin,Mon dan Jin Pakai Toncit tu...yang sally dah review citenya tadi...sally ke kedai cupcake yang ade depan TGV KLCC tu...kalau sape-sape yang rajin ke KLCC mesti perasan kedai cupcake Bisou depan tu...and guess what...?

abaikan muka selekeh baru balik keja tu...

yeay!! sally dapat makan kek Red Velvet...okay nak komen sikit pasal kek ni...ni bukan sally sorang jer yang komen ek...ni budak kecik ni komen sekali...


  1. kek dia mmg lembut...tapi langsung takde bau and rasa flat
  2. cream cheese tak 100 %...tak gebu tak rasa langsung cheese nya..
  3. deco mmg macam mana-mana kek red velvet yang orang lain jual...
haaa! mmg sally banyak complaint sebab tak puas hati macam yang sally buat... *penampar.... dah la beli banyak bunyi kan sally ni...hehehehe...takpe laa...nanti hujung minggu ni nak buat jugak la kalau sempat... out of 5 Bintang...sally kasi 3 bintang la kat kek ni...hehehehe....^_^

2 comments:

  1. tercapai juga hajat tekak tue yea

    ReplyDelete
  2. sally nampak best jerkkk. huhuhu bila leh try sama2 neh??? huhuhu

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!