Wedding Door Gift :)

11:59:00 AM Sally Samsaiman 10 Comments

assalamualaikum...since my big bro dgn sista nak kawen and engaged this year...fuihhh...penat wooo...penuh sally punya jadual each month sebab nak kena jadi wedding planner dorang...kenapa sally yang kena jadi wedding planner...? sebab sally ADIK.... =.="

kejam kan dapat abang dengan kakak mcm ni...? hehehe...hari tu masa ke Bandung pun kena cari baju kawen dgn baju nikah dorang..penat berlari-lari macam sally ni baton pulak kena pass sini sana...hahahha...tapi takpelaa...sebab majlis tahun ni majlis yang pertama dalam keluarga kecik kitorang...mmm...kalau arwah papa ade...mesti dia bising...huhuhu....*teringat kat papa...al-fatihah

baju dorang dengan baju family member semua dah beli...so,takdela tergesa-gesa sangat...just nak cari orang jahit baju kami jer...hehehehe....ok,mukadimah dah masuk 3 perenggan...

eh, sally nak tanya korang ni...ape yang best untuk kasi door gift masa wedding abang and majlis pertunangan kakak sally ek...? sally terfikir 3 jer...

1. CAKE POPS




2. CAKES IN A JAR


3. CHOCOLATESS!!! ^_^


eh...korang ade idea yang lain tak...?? kalau ade...kongsi-kongsi la kat ruang komen or kat chatbox pun okay...sekali dengan link nak tempah ek...hehehehe....thanks!! love n hugs :)

You Might Also Like

10 comments:

  1. waaaaa sedapnye2 nak sumaaaaa.... hehe xmembantu langsung. sally mintak cadangan kite dok sedap3 :P

    ReplyDelete
  2. kasi door gift masa wedding abang and majlis pertunangan kakak sally?? coklat rasanya...

    ReplyDelete
  3. Cakes in jar ok kot..lain dr yg lain..takpe sally..timba pengalaman ms ni..nanti nak kawin dah boleh budget nak buat camne..insyallah nnti abg kakak sally pulak tlg..mane tau tlg sponsor besar ke ;)

    ReplyDelete
  4. @kila : hehehe...tau dah kalau kila mesti tgk sedap jer kan...hehehe

    @kak MV : thanks kak...coklat ek best...??

    @angiela : coklat ek...?

    @nieza : hehehe....untung la depa nak sponsor...ni jadi wedding planner pon FREE :P

    ReplyDelete
  5. uhuhu tiga2 tu menarik sally! serius. uhuhuhu. buat2 tiga2 pun oke gak. hahaha.

    # sally tq tag tau!! ada masa nant sue join. maklumlaaaa sekang neh bz mengalahkan perdana menteri zimbabwe. huhuhu

    ReplyDelete
  6. A'kum Sally..
    Y not check out my blog if nk door gift yg lain dpd yg lain n tgh trend..
    femcreation.blogspot.com
    Check it out k! N if suke.. "Like" us in Facebook tau!

    ReplyDelete
  7. @f.e.m creation : thanks...I will :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!