Senarai Pemenang : Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 2)

1:37:00 PM Sally Samsaiman 8 Comments

POST MELEKAT SAMPAI 13th FEBRUARY JER :)

assalamualaikum...helo !!! masa yang di tunggu-tunggu...sally nak umumkan sape yang dapat cenderahati dari Bandung...due to small budget...sally tak dapat la nak belikan t-shirt tahun ni...sebab banyak yang kena beli aritu....so, ni jela yang mampu sally bagi....kalau di ikutkan sally janji nak kasi kepada 3 orang jer kan...? tapi macam banyak yang bg jawapan yg best-best...so,sally decide nak kasi kepada 4 orang pemenang yg bertuah! yaayyy!!

Fridge Magnet

so, malas dah nak kasi orang baca panjang-panjang...pemenang bagi Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 2) ialah......

  1. http://cintasuriya.blogspot.com/2013/01/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html
  2. http://umikasum.blogspot.com/2013/01/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
  3. http://msvelentine.blogspot.com/2013/01/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
  4. http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2013/01/holiday-giveaway-by-sally-samsaiman.html 
yeay! *tepuk-tepuk so kepada pemenang GA sally...sila email kat sally details seperti yang dibawah ke alamat email... sallysamsaiman@yahoo.com

Nama :
Blog URL :
Alamat :
No Telefon : 

masa untuk tuntut hadiah hanya sampai 13 February yee...sebab 14 February tu sally dah nak pos kan hadiah...sape lambat...melepas la yer :)

You Might Also Like

8 comments:

  1. nyue follow sini :))

    tahniah kpd yg menang ...bestnye..

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah..yeyyyy...hepi ni...tahniah kpd pemenang lain..thanks kpd sally coz anjurkan GA ohsem ni...lop u sally :)

    ReplyDelete
  3. wahhhhh...beznye dapat fridge magnet :)

    jom join ga nie

    http://kisahsinenot22.blogspot.com/2013/02/mini-giveaway-bangkitkan-pesonamu.html

    ReplyDelete
  4. Nama : nursuriani binti othman
    Blog URL :http://nurputribatrisyasuri.blogspot.com/
    Alamat :149 parit sungai burung 34250 tanjung piandang perak
    No Telefon : 0177017740

    saly tenkiussssssssssssss!!!! huhuhuu miss u!! tq tauuu huhuhu sonok2!!!

    ReplyDelete
  5. sally... thanks yer... tapi emmy baru perasan laa... anyway boleh tak redeem hadiah lg?? huhuh... kalau boleh alhamdulillah... kalau tak boleh its ok... takder rezeki emmy la nampaknya..... apa pon emmy dah email dah details....

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!