Segmen : Pencarian Bloglist Fizgraphic

9:18:00 AM Sally Samsaiman 14 Comments

salam pagi sabtu ! assalamualaikum...hari ni nak join segmen dari Fizgraphic.com...nak masuk bloglist dia....sape nak join klik je kat banner tu...


actually sally follow blog ni sebab nak curi doodle dia jer...*kantoi...kalau sally nak edit pape lepas tukar background...sally akan jenguk ke page tutorial dia untuk edit-edit blog sikit-sikit.... terima kasih la tuan rumah sebab bagi tutorial and freebies kat sally...hehehe :)

p/s : yang part facebook tak dapat buat sebab FB kena block kat office.... T-T

You Might Also Like

14 comments:

  1. Saya datang dari segmen yang sama :D Semoga awak berjaya.. Goodluck!! ^_^

    ReplyDelete

  2. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  3. Aida datang dari segmen yang sama.. Aida follow blog nie #583.. Salam Kenal Sally :)

    http://www.diarisifroggie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  4. haaaa...kantoi..tp ct pon buat gitu jugak...hahahaha...goodluck ye :D
    dr segmen yg sme (^_^)

    ReplyDelete
  5. saya datang dari blog fizgraphic... saya follow sini yer... jemput like fanpage dan follow blog saya untuk menerima update entri... selamat berkenalan.. :)

    ReplyDelete
  6. http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.htm

    singgh dan follow

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan..

    Dari segmen yg sama...

    Segmen: Pencarian Bloglist Fizgraphic
    <a href="http://ceriterahmad.blogspot.com/2013/02/fatin-liyana-vector-illustration-edisi-3.html>Fatin Liyana Vector Illustration</a>

    ReplyDelete
  8. Aini datang terjah dan follow . . .dari segmen FizGraphic

    ReplyDelete
  9. salam , datang dr segmen yg same . btw , done follow :)

    http://loveletter99.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  10. hai! deno dari segmn yg sama! :)

    http://dayangdeno.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgrafic.html

    ReplyDelete
  11. dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

    ReplyDelete
  12. salam....mia datang dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/02/segmen-pencarian-bloglist-fizgraphic.html

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!