Segmen : FanClub by Le Belieber

3:15:00 PM Sally Samsaiman 4 Comments

assalamualaikum...tgk-tgk dekat chatbox...tuan rumah datang ajak join segmen...so,sally join la...even tak tau nak cakap pasal sape kan...? segmen ni actually takde hadiah or award...just macam nak kenal-kenal and gossip katanya..hehehe ^_^


so,sape artis yang dikategorikan sebagai sally tergila-gila kan...? kalau ade yg perasan kat blog pon sally pakai nama dia..."Sally Noah Levine"...so,sape lagi kalau bukan...

...Adam Levine...

sally minat dia since tengok cite The Voice...if yang ade Astro channel AXN mesti tau cite ni punya...and lagu-lagu band dia sekarang pun makin best...macam...
  1. One more night
  2. payphone
  3. daylight
Adam Levine ni vocalist utk Band Maroon 5


actually group ni dah lama dah ade...just zaman-zaman sekarang ni baru sally minat balik...zaman-zaman sekolah dulu banyak jugak lagu-lagu dorang...tp zaman tu layan Linkin Park jer..hehehe :)

okay...done for Hollywood...sekarang kita masuk Asia balik...artis Malaysia ramai tapi takde yg sally minat gila-gila...so,ke Singapore la kita yer...


okay kawan-kawan...ni Taufik Batisah...sally minat dia since time sekolah menegah lagi...time tu masa tgh famous Malaysian Idol,time tu Jacklyn Victor menang...so,Taufik ni johan bg Singapore Idol yg pertama....

lagu-lagu album baru dia banyak yang best...macam...Tiada Dua,Khayalan,Nafasku and etc...kalau ade yang perasan...lagu terbaru dia berduet dengan Rossa..."Aku Bersahaja"... nak kenal dia dgn lebih lanjut...boleh klik kat nama dia...tu link ke official website dia...


You Might Also Like

4 comments:

  1. trima kasih sudi join :) maroon5 mmg best!

    ReplyDelete
  2. aaaa! eh sy pn de join..tapi pilih siti nurhaliza..kikiki

    lagu maroon 5 tu bez kannn..vokalisnya pon ensem sem semmmmm

    lagu taufik duet ngn rossa tu bez...

    ReplyDelete
  3. Adam levinge tu sngat yum yum tau ^^ ensemmm ^o^

    http://ohdanee.blogspot.com/2013/02/segmen-fanclub-by-le-belieber.html

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!