Result Semester 1 | UiTM Shah Alam

12:19:00 PM Sally Samsaiman 9 Comments

assalamualaikum...huihhh...pagi-pagi tengok email...ade email dari UiTM...rasa sawan nak bukak...sebab sally sangat tak yakin yang sally akan lulus...sally tau mesti korang rasa macam loser gila...but for past few days sally memang takde mood...nak menanges...nak fikir camne perasaan ibu kalau tau sally tak lulus...or tak dapat lanjut ke semester 2 tahun yang akan bermula bulan 3 ni...


lepas bukak tadi...macam nak menanges...macam happy jugak...part yang happy sebab, I still can continue my studies at UiTm Shah Alam...I'm managed  to continue to semester 2...but the sad part, mestilah sebab tak dapat dean list....huh! but still syukur alhamdulillah...sebab masih dalam kategori lulus la kan...alahai...ape nak jawab kat ibu ni...sally actually sangat sedih...mana kan nak kena kerja kat office...but still kena belajar...sally tak nak lepaskan dua-dua...bukan tamak...tapi tu semua untuk masa depan sally jugak kan...? tapi lama-lama rasa bebanan pulak...

tapi takpela...hopefully, semester 2 and above...I will get nicer grade...who knows kan...? God Willings...Insya Allah :)

note : sape yang dapat result jugak hari ni...? meh la kongsi :)

You Might Also Like

9 comments:

  1. takpe la kakSally, dah berusaha kan. InsyaAllah next sem ade rezeki dapat dean list pulak...

    *sekarang kila confuse la,kakSally nie kakak ke? nampak mcm tak je, ke umur kila yg lg tua tah. dari haritu pepandai je panggil kakSally :p

    ReplyDelete
  2. HEHEE., sama la ngn hana . tak dapat dean list, tp alhamdulillah semua lulus.

    ReplyDelete
  3. tekpe lepas ni usaha kena lebih..

    ReplyDelete
  4. jgn sdih2 ya..ayu folo sini dear ;)

    ReplyDelete
  5. tak mau sedey ye. next sem ley usaha lebih lg :)

    ReplyDelete
  6. salam. singgah n follow cni.

    jemput singgah cni (:
    http://wonderfullife911.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Insya-ALLAH , amin . apapun bekerja bukan penghalang utk kita belajar . semoga akak selalu sukses :)

    ReplyDelete
  8. alaaaaaaaa baru sem 2 neh . tak per2 nanti sem2 depan lagi mesti dapat dekan! huhuu sue pelik support dari belakang huhuhu :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!